سالاد برنج، دست کمی از شام مفصل ندارد
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت ایران کوک: برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.
- آب 2 لیوان
- برنج 1 لیوان
- تخم مرغ 6 عدد
- نخود فرنگی پخته 2 لیوان
- کرفس خرد شده 3/4 لیوان
- پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
- سس مایونز 3/4 لیوان
- سس خردل 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو 1 قاشق
- ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
- تن ماهی جوشانده 1 قوطی
- شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
2-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
3-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/351227/سالاد-برنج-دست-کمی-از-شام-مفصل-ندارد
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.