آشپزیآموزش

خوراک گوشت بدون روغن

goshtbiroghan

(غذای بدون روغن  و رژیمی)

مواد لازم:

فلفل دلمه ای رنگی بزرگ : یک عدد نگینی

فلفل و ادویه: به میزان لازم

تخم گشنیز: کمی خرد شده: یک قاشق مرباخوری

آب: 2 تا 3 لیوان

رب انار: یک و نیم قاشق غذاخوری

گوشت نگینی متوسط : 400 گرم

پیاز : 2 عدد رنده شده

سس خردل: کمی

جعفری: 2 قاشق سوپخوری

گردو چرخ شده : نصف پیمانه

نمک: مقداری

طرز تهیه:

داخل کاسه ای پیاز رنده شده را با فلفل دلمه ای ریز شده و فلفل و ادویه با تخم گشنیز، جعفری خرد شده، گردو چرخ شده ، رب انار و آب کاملاً مخلوط می کنیم و گوشت ها را به مواد اضافه می کنیم و دو تا سه ساعت در مواد می خوابانیم . سپس گوشت ها را هم می توانیم به سیخ بکشیم و هم می توانیم با مواد داخل قابلمه ای بریزیم و با حرارت ملایم بگذاریم بپزد و در آخر مرحله کمی آبلیمو و جعفری خرد شده تازه همراه نمک به مواد اضافه می کنیم و همراه نان مصرف می کنیم.

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا