فرفره قارچ و پنیر؛ یک پیش غذای فوق العاده
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
-
کنجد (سیاه دانه یا خشخاش ( فکر کنم بهتره از آویشن خشک استفاده کنیم)) 2 ق غ
-
تخم مرغ 1عدد
-
آب ۱ ق غ
-
روغن زیتون (یا اسپری روغن) کمی
-
خمیر پیتزا ۴۰۰ گرم
-
نمک ۱/۴ ق چ
-
پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
-
کره 1 ق غ
-
قارچ (خرد شده) ۲ فنجان
- پیازچه (خرد شده) ۱/۲ فنجان
قارچ و پیازچه رو نمک می زنیم و در کره تفت می دیم:
صبر می کنیم مخلوط قارچ کمی سرد شود بعد با پنیر خامه ای مخلوط می کنیم:
خمیر پیتزا رو به صورت چهار گوش پهن می کنیم و مخلوط قارچ و پنیر رو روی خمیر پخش می کنیم :
خمیر رو به شکل رولت می پیچیم و با کارد تیز حلقه حلقه برش می زنیم:
برش های رولتی رو در سینی فر چرب شده می چینیم کمی روغن روی سطح نان ها می مالیم. تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و با برس روی برش ها می مالیم و کمی آویشن یا کنجد یا هر دانه ای که دوست داریم روشون می ریزیم:
۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه می پزیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/363472/فرفره-قارچ-و-پنیر-یک-پیش-غذای-فوق-العاده
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.