طعم خوش قهوه؛ از ویتنام تا ایتالیا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
قهوه تخم مرغ (ویتنام)
مواد اصلی آن زرده تخم مرغ، شیر تغلیظ شده، شکر و قهوه داغ می باشد.
قهوه لاپلند (فنلاند)
قبل از ریختن قهوه در فنجان یک نوع پنیر محلی در داخل قرار داده می شود.
اسپرسو (ایتالیا)
یک دستور کلاسیک همراه با تکه ای لیمو. ابتدا باید لیمو را ته فنجان یا روی دیواره های فنجان با قاشق پهن کرد.
قهوه لاگریما (آرژانتین)
فقط چند قطره قهوه به مقداری شیر پر از کف اضافه می شود. به این نوع قهوه می توان شیر با قهوه نیز گفت.
قهوه بون بون (اسپانیا)
این قهوه قهوه اسپرسو با شیر تغلیظ شده است. وقتی دوباره با شیر معمولی ترکیب می شود به این مدل خاص تبدیل می شود.
قهوه تند (مراکش)
آسیاب کردن چند نوع ادویه (کنجد، فلفل سیاه و جوز هندی) با دانه های قهوه معمولی یک نوشیدنی غیرعادی اما قوی ایجاد می کند.
قهوه با چای (هنگ کنگ)
این ترکیب قهوه با چای شیر در جرعه اول تاثیر قوی خود را می گذارد و با چای، شیر تغلیظ شده، فلفل و قهوه درست می شود.
فراپه (یونان)
قهوه، بستنی، شیر تغلیظ شده و مقداری آب خنک به همراه یخ طعم بسیار دلپذیری که معروف به فراپه می باشد تولید می کند.
قهوه توبا (سنگال)
هنگام بو دادن قهوه به آن فلفل گینه اضافه می کنند. مراحل درست قهوه توبا همانند قهوه معمولی است.
قهوه با شیر و عسل (ترکیه)
این یک نوشیدنی معروف در ترکیه است که به آن “قهوه مور قدیمی” هم می گویند.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.