طرز تهیه ماهی کبابی غذای مخصوص پیک نیک
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند.
مواد لازم برای ماهی کبابی : برای 2 نفر
فیله ماهی | 400 گرم |
سیر له شده | 2 حبه |
آبلیمو تازه | 2 قاشق سوپخوری |
ماست | 4 قاشق سوپخوری |
روغن | به میزان لازم |
نعناع و ریحان خرد شده | 2 قاشق سوپخوری |
سماق | 1 قاشق چایخوری |
پیازچه ریز شده | 2 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سیخ چوبی | 4 عدد |
طرز تهیه ماهی کبابی :
ابتدا فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید. ظرف را حدود 2 تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از اینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیلهها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.
داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.
در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.
یک روش دیگر :
برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.
منبع:
http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%86%DB%8C%DA%A9
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.