ناهار سوخاری: فریتر ذرت
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
- روغن برای سرخ کردن 3 فنجان
- آرد همهمنظوره 1 فنجان پر
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- شکر 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1/2 فنجان
- روغن شورتنینگ 1 قاشق غذاخوری
- دانه ذرت (کنسرو یا تازه) 300 گرم
طرز تهیه:
2. روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید. فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقهتان نوش جان کنید.
نکته: روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده میشود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید میتوانید آن را حذف کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/391454/ناهار-سوخاری-فریتر-ذرت
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.