طرز تهیه – خورش قیمه – و نکات آن
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
گوشت منبع خوب پروتئین و ویتامین است که البته مقداری از ویتامی ها حین پختن از بین می روند. در عین حال منبع تامین آهن و روی هم هست. اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. خطر ابتلا به سرطان های روده و لوز المعده علی الخصوص می تواند با مصرف گوشت قرمز افزلیش یابد و همین طور ابتلا به دیابت نوع ۲ . لیمو عمانی یا امانی منبع غنی کلسیم و پتاسیم و سرشار از ویتامین ث می باشد. برای کاهش کلسترول مفید است. لیمو عمانی ضد نفخ است و التیام دهنده سرفه و سرما خوردگی .
لپه گرم و خشک است و لیمو عمانی سرد و خشک.
مواد لازم:
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- سیب زمینی ۱ عدد
- لیمو عمانی ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- لپه ۱ لیوان
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید. به آن زرچوبه اضافه کنید.
2. لپه را در کمی روغن تفت دهید. این کار مانع وا رفتن لپه می شود. گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید.
3. پس از یک ساعت رب و لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید و یک ساعت دیگر اجازه دهید جا بیفتد.
4. سیب زمینی را خلالی کنید و در روغن سرخ کنید و پس از کشیدن در ظرف روی خورش بریزید.
1. گوشت را باید کمی ریزتر از اندازه معمول گوشت خورشتی خرد کنید.
2. بهتر است از چیپس خلال استفاده نکنید و خود سیب زمینی را سرخ کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/405435/طرز-تهیه-خورش-قیمه-و-نکات-آن
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.