طرز تهیه کیک آلو و هلو وارونه
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
موردمصرف : دسر
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 50 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
کره | 180 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر | 100 میلی لیتر (1 استکان) |
آلو | 6 عدد |
هلو | 1 عدد |
شکر | 180 گرم |
وانیل | چند قطره (به میزان لازم) |
آرد | 220 تا 240 گرم |
بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق مربا خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
همه مواد را از قبل از یخچال بیرون می آوریم ( کره ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ، شیر یک استکان یا ۱۰۰ میل ) تا به دما مناسب برسند.
قالب موردنظر را با کمى کره چرب و روى کره را خوب با شکر قهو ه اى بپوشانید براى کاراملى کردن ( نیاز به پاشیدن آرد نیست ).
سپس شش عدد آلو را نصف کرده روى شکر ته قالب بچیند و سه عدد آلو و یک عدد هلو را ریز خرد میکنیم براى داخل کیک و کنار می گذاریم.
حالا ۱۸۰ گرم شکر را با ۱۸۰ گرم کره خوب با همزن بزنید تا مواد یک دست و کرم رنگ شود ، ۴عدد تخم مرغ را یکى یکى اضافه و خوب هم میزنیم سپس چند قطره وانیل یا وانیل شوگر اضافه میکنیم و هم می زنیم من مقدارى پودر هل و دارچین به مایه کیک اضافه کردم.
در این جا فر را روشن کردم تا گرم شود و و زیاد داغ نشود با حرارت ۱۸۰، حالا آرد ( ۲۲۰ گرم تا ۲۴۰ گرم )، یک و نیم قاشق مرباخورى بکینگ پودر و نصف قاشق چایخورى جوش شیرین سه بار الک کرده و کم کم با شیر به مواد اضافه و با همزن دستى میزنیم تا مخلوط شود.
در آخر هم آلو و هلو خرد شده و کمى پودر بادام افزودم هم زدم و مایه را داخل قالب روى آلوهاى چیده که ته قالب گذاشته بودیم ریختم و کیک را براى مرحله پخت در فر بمدت ۵۰ دقیقه قرار دادم.
من این میزان مواد را در دو تا قالب کوچک ریختم براى همین بافت کیک خیلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.
بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو میکنیم.
منبع : beryooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.