طرز تهیه شامی با سس انار
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه شامی با سس انار
یک گزینه بسیار خوشمزه و بی نظیر برای ناهار و شام شما عزیزان، حتما حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی با سس انار :
| گوشت چرخ شده | 400 گرم | 
| پیاز رنده شده و آب گرفته | یک عدد بزرگ | 
| تخم مرغ | دو عدد | 
| تره | 200 گرم | 
| جعفری و گشنیز خردشده | چهار قاشق غذاخوری | 
| آردنخودچی | دو قاشق غذاخوری | 
| نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم | 
| گلپر ساییده | یک قاشق مرباخوری | 
| سیر رنده شده | دو حبه | 
طرز تهیه شامی با سس انار:
تمام مواد را به غیر از تره که صد گرم را نگه دارید و کنار بگذارید و با هم خوب ورز بدهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سبزی ها بخورد گوشت برود. بعد داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.
مواد سس :
داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید آن صد گرم تره را داخل آن سرخ کنید. یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت بدهید.
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت بخورد سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید. بعد شامی های سرخ شده را داخل آن بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا بپزد بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.
گردآوری : بخش آشپزی
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/dinner1-pomegranate-sauce1.html
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.










عالی بود