چگونه – آش جو – خوشمزه درست کنیم؟
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت آکاایران: آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.
مواد لازم:
- نیم کیلو گوشت خورشتی
 - ۱ پیاز بزرگ
 - ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
 - ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
 - ۱/۲ فنجان عدس
 - ۱/۲ فنجان نخود
 - ۱ فنجان جعفری
 - ۱ فنجان گشنیز
 - ۱ پیازچه فنجان
 - اسفناج ۲ فنجان
 - برنج ۱/۴ فنجان
 - یک و نیم فنجان جو
 

طرز تهیه:
۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.
۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد
۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.
۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.
۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/496432/چگونه-آش-جو-خوشمزه-درست-کنیم
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.









