زنان

علائم افزایش هورمون‌های مردانه در خانم‌ها

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از زنان همراه باشید :

افزایش هورمون های مردانه

افزایش هورمون‌های مردانه در خانم‌ها شایع‌ترین اختلال غدد درون‌ریز خانم‌ها در سن باروری است

 

افزایش هورمون‌های مردانه در خانم‌ها شایع‌ترین اختلال غدد درون‌ریز خانم‌ها در سن باروری است و اگر در خانمی هورمون‌های مردانه افزایش یابند، سبب ایجاد علائم مردانه خواهند شد که بعضی از این علائم غیر‌قابل برگشت هستند.
 
علائم افزایش هورمون‌های مردانه در خانم‌ها
هورمون‌های مردانه سبب رویش موی صورت، بدن و باعث ریزش موی سر می‌شوند. البته خانم‌ها هیچ وقت دچار طاسی سر نمی‌شوند چون فاقد هورمون مردانه به مقدار زیاد هستند. اگر در خانمی میزان هورمون‌های مردانه افزایش یابد، موهای سر وی شروع به ریزش می‌کند و موهای صورت و بدن افزایش می‌یابند.

تاثیر افزایش هورمون‌های مردانه روی پوست خانم ها
هورمون‌های مردانه با اثر روی غدد چربی پوست، سبب ایجاد جوش صورت و تنه می‌شوند. یکی از علائم اولیه بلوغ در پسرها جوش صورت است.

تاثیر افزایش هورمون‌های مردانه روی طناب‌های صوتی خانم ها
هورمون‌های مردانه سبب رشد طناب‌های صوتی و کلفت شدن صدا می‌شوند. در خانم‌هایی که دارای هورمون‌های مردانه زیاد هستند، صدا کم‌کم کلفت می‌شود و متاسفانه این موضوع از جمله مواردی است که حتی پس از درمان همچنان باقی می‌ماند.

تاثیر افزایش هورمون‌های مردانه روی دستگاه تناسلی خانم ها
هورمون‌های مردانه زیادی سبب رشد کلیتوریس در خانم‌ها می‌شود که اگر زیاد باشد، سبب ایجاد مشکلات بعدی خواهد شد.

تاثیر افزایش هورمون‌های مردانه بر رحم خانم ها
اگر میزان هورمون‌های مردانه زیاد شود عادت ماهانه را به هم می‌زند. در ضمن مشخص شده است وجود مقادیر زیادی از هورمون مردانه در طولانی مدت سبب افزایش خطر سرطان رحم می‌شود.

با این حساب تشخیص و درمان بموقع این بیماری اهمیت زیادی دارد. گاهی بعضی خانم‌ها فقط دارای یک افزایش مختصر در موهای بدن هستند که پس از بررسی مشخص می‌شود سرطان تخمدان دارند. در ضمن در مواردی که علت بیماری خوش‌خیم است، اگر درمان دیر صورت بگیرد، خانم مبتلا به علائم مرده‌زایی می‌شود که حتی پس از درمان نیز برای وی مشکل ساز خواهد شد.

از طرفی به منظور تشخیص دقیق افزایش هورمون‌های مردانه در خانم‌ها معمولا باید بررسی‌های آزمایشگاهی اولیه انجام شود که در برخی مواقع این بررسی‌ها پیچیده هستند. در صورت لزوم از روش‌های تصویر‌برداری نیز استفاده می‌شود. درمان هم معمولا توسط داروهای خوراکی است که اثرات بهبود بالینی معمولا شش تا 12 ماه پس از مصرف دارو ظاهر می‌شوند. نکته بسیار مهم این که در طول درمان باید از روش‌های جلوگیری از حاملگی قطعی استفاده کرد، چون داروهایی که تجویز می‌شوند روی جنین اثرات سوء شدیدی دارند.
 

منبع: jamejamonline.ir

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی برده باشید ، مجله چه نیوز بهترینها را برای شما آرزو دارد ، با ما در تازه ترین مطالب زنان همراه باشید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای زنان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا