طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت آشپزباشی: برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
مواد لازم:
- روغن زیتون به میزان لازم
- پیازچه ۶ عدد
- آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
- ذرت شیرین ۵۰ گرم
- نخود فرنگی ۵۰ گرم
- هویج ۵۰ گرم
- جعفری ۵ شاخه
- پوره ی سیب زمینی ۳۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو ۱ عدد
- آرد ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- شاهی به دلخواه
- نان همبرگر ۶ عدد
1- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
2-در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
3-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
4- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5-ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
6-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
7-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
8-برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
9-آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
10-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
11- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
1– پیازچه ها را خرد کنید.
2– هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.
3– برگ های جعفری را جدا کنید.
4– برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
5– نان ها را از وسط نصف کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.