طرز تهیه حلوای زنجبیل
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد
زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست میآید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم برای حلوای زنجفیل :
آرد | 700 گرم |
روغن جامد | 200 گرم |
کره | 150 گرم |
پودر شکر | 350 گرم |
پودر زنجبیل | 3 قاشق سوپخوری |
پودر هل | 1 قاشق سوپخوری |
پودر قند و پودر کاکائو | به مقدار کافی برای تزئین |
طرز تهیه حلوای زنجفیل :
ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.
دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.
کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.
سپس مایه را در یک سینی به اندازهی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.
منبع : shooroshirin.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.