آشپزی

لقمه های مرغ سوخاری؛ لقمه های هیجان انگیزِ پنیری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.

مواد لازم :

  •     ۴۵۰ گرم فیله مرغ
  •     یک بسته پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری ساده
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
  •     ۱ قاشق غذاخوری نمک
  •     نصف پیمانه آرد
  •     پودر سیر
  •     پنیر پارمسان
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     روغن سرخ کردنی
  •     ۱ پیمانه سس مارینارا

 

لقمه های پنیری مرغ سوخاری

طرز تهیه:

 1- فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

2- با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

3- پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

4-پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

5-مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

6- روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

8-این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/524881/لقمه-های-مرغ-سوخاری-لقمه-های-هیجان-انگیزِ-پنیری

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا