لقمه های مرغ سوخاری؛ لقمه های هیجان انگیزِ پنیری
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت روزیاتو: در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.
- ۴۵۰ گرم فیله مرغ
- یک بسته پنیر موزارلا
- ۲ پیمانه پودر سوخاری ساده
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- نصف پیمانه آرد
- پودر سیر
- پنیر پارمسان
- ۲ عدد تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
- ۱ پیمانه سس مارینارا
طرز تهیه:
1- فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.
2- با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.
3- پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
4-پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
5-مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
6- روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
8-این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/524881/لقمه-های-مرغ-سوخاری-لقمه-های-هیجان-انگیزِ-پنیری
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.