قوت؛ پیش غذای لذیذ همدانی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت من آشپزم: قوت یک پیش غذای همدانی خیلی خوشمزه است و سبک و ساده و البته به دور از مواد شیمیایی و مضر.
مواد لازم:
- نان لواش ۱۰ عدد
- پنیر لیقوان ۱ کیلوگرم
- گردو ۲۰-۲۵ عدد
- سبزی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
2. مواد و با دست کامل ورز بدین تا رطوبت سبزیجات و پنیر به نون میرسه و نرم میشه و مزه مواد به خورد هم میره حالت سنتی به این شکل که تو دست ی گوله جمع میکنن و منسجم میکنن ولی من کمی مدرنتر درست کردم تو قالب ریختم و فشرده اش کردم که مناسب سفره های عصرانه و مجالس هم باشه
نکته:
2. مدل قزوینی نعنا داغ و پیاز داغ با نمک و فلفل و زردچوبه+ گردوی خرد شده فراوان به مواد اولی اضافه میکنن که اسمش دوگماج.
3. این پیش غذا تو هر شهری به یک شکل خاص و سلیقه ای هست ولی بدلیل سنتی بودن فوق العاده مقوی و لذیذ حتما واسه عزیزانتون اماده کنید میتونی بنا به سلیقه خودتون موادی کم و مواد جدیدتری جایگزین کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/558445/قوت-پیش-غذای-لذیذ-همدانی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.