4 نوع لیمونادِ خنک، برای تابستانِ گرم
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
لیموناد توت فرنگی
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه پوره توت فرنگی
- ۷ برگ تازه ریحان، خرد شده
طرز تهیه:
1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه نکتار انبه
- ½ پیمانه آب آناناس
طرز تهیه:
1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ۴ برگ تازه نعنا، خرد شده
طرز تهیه:
1-همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
3-سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
مواد لازم:
- ۵ پیمانه آب
- ۱ پیمانه آب لیموترش
- ⅔ پیمانه شکر
- ⅓ پیمانه تمشک له شده
- ⅓ پیمانه هلو له شده
طرز تهیه:
1- همه مواد را درون یک پارچ بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2-پس از حل شدن شکر، آن را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
3- سپس با میوه تازه و قالب های یخ سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/564772/4-نوع-لیمونادِ-خنک-برای-تابستانِ-گرم
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.