طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچیک )
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نان پونچیک خوشمزه با طعم سیب و دارچین و گردو
مواد لازم برای تهیه نان پونچیک :
شکر | 5 قاشق سوپخوری + 150 گرم |
آرد | 1 قاشق سوچخوری + 350 گرم |
شیر ولرم | 1/2 پیمانه |
روغن یا کره | 50 گرم |
نمک | به مقدار کم |
تخم مرغ | 2 عدد |
گردوی نگینی شده | یک سوم پیمانه |
سیب | 3 عدد |
دارچین | به مقدار لازم |
خرفه خشک | در صورت تمایل به مقدار لازم |
طرز تهیه نان سیب و دارچین :
ابتدا خمیر نان را با دستور پایین آماده کنید. 1 قاشق سوپخوری آرد و 1 قاشق سوپخوری شکر و 1/2 پیمانه شیر ولرم رو هم زدم و 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه ریختم و 10 دقیقه گذاشتم تا عمل بیاید 4 قاشق سوپخوری شکر و کمی نمک و 50 گرم روغن یا کره ذوب شده را در ظرفی دیگر هم زدم و 2 عدد تخم مرغ اضافه کردم و در حد مخلوط شدن هم زدم و مایه قبلی را هم ریختم و هم زدم سپس حدود 350 گرم آرد را ریختم تا حدی که به دست نچسبد البته به آب خور آردتان بستگی دارد آرد را همیشه کم کم اضافه کنید ورز دادم و در ظرف گذاشتم روی آن را پوشاندم تا یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
در این فاصله مواد سیب و دارچین را آماده کردم، 3 عدد سیب را پوست گرفته و رنده درشت زدم و با 150 گرم شکر مخلوط کردم روی حرارت هم زدم تا آب آن کشیده شود حدود یک سوم پیمانه گردوی نگینی شده و کمی دارچین زدم و خاموش کردم تا خنک شود.
نان پونچیک آماده برای رفتن به داخل فر
بعد از یک ساعت که خمیر دو برابر شد، خمیر را با وردنه به اندازه کف قالب تارت به ضخامت نیم سانت باز کردم و وسط قالب مواد سیب و دارچین و گردو را ریختم و از خمیر نوار باریک روی آن گذاشتم. دوباره یک ربع استراحت دادم و روی آن را با زرده و زعفران با برس زدم و خرفه پاشیدم و داخل فر ۱۶۰ به مدت بیست دقیقه گذاشتم. نان خوشمزه با طعم عالی آماده شد.
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/apple1-cinnamon1-cinnamon2-bread.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.