طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
درست کردن کیک شکلاتی با سس شکلات
طعم این کیک با سس شکلات، فوق العاده است. پیشنهاد میکنیم این کیک را برای عصرانه های پاییزی خود تهیه کنید.
مواد لازم لایه زیرین کیک شکلاتی :
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) | 4 عدد |
شکر | 2 پیمانه |
روغن | یک پیمانه |
شیر گرم | یک پیمانه |
پودر کاکائو | 4 قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق سوپخوری |
آرد | دو و یک دوم پیمانه |
خامه | 200 گرم |
شکلات تلخ خرد شده | 100 گرم |
طرز تهیه کیک شکلاتی :
تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا خامه ای و یکدست شود. روغن را اضافه و مخلوط کنید. شیر گرم را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و با دور ملایم همزن، مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است. کیک را از فر در آورید و بلافاصله سس شکلات داغ را روی آن بریزید.
برای تهیه سس شکلات، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. شکلات تلخ خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.