طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نحوه پخت کوکی شکلات سفید و فندق، سرشار از ویتامین
این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه میشود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :
جوی دوسر | 250 گرم |
آرد | 200 گرم |
جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
کره | 250 گرم |
شکر | یک دوم پیمانه |
شکر قهوه ای | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
شیر | یک و یک دوم قاشق سوپخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
چیپس شکلات سفید | یک و یک دوم پیمانه |
فندق خرد شده | 2 پیمانه |
طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :
جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.
نکته:
این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate2-cookies2-hazelnut1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.