دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
		
	
	
طرز تهیه شيرينی عسلی مناسب عید نوروز
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه شيرينی عسلی مناسب نوروز
مواد لازم برای تهیه شيرينی عسلی :
| * آرد | 75 گرم | 
| بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری | 
| پودر کاکائو | یک قاشق غذاخوری | 
| کره | 13 گرم | 
| عسل | 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) | 
| شیر | حداكثر چند قاشق (در صورت نياز) | 
* آرد 75 گرم ( اگر چسبناک بود تا 5 گرم ديگر آرد اضافه شود)
طرز تهیه شيرينی عسلی :
کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شير را ذره ذره اضافه كنيد تا خمير يكدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه بگذارید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.









