طرز تهیه حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز درست کردن حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان
مواد لازم برای حلوا با شیره انگور :
آرد | 2 پیمانه |
روغن یا کره | سه چهارم پیمانه |
شیره انگور | 1 و نیم پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران حل شده غلیظ | 1/4 فنجان |
هل آسیاب شده | 1/4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوا با شیره انگور :
اول آرد را الک کرده و تفت می دهیم تا خامی آن برود دوباره آن را الک می کنیم و داخل ظرف بر می گردانیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم.
از روی حرارت بر می داریم و مدام هم می زنیم. شیره انگور و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
زعفران و هل را هم اضافه می کنیم، بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.
بستگی به مقدار حلوا تان دارد که چند لایه در بیاید. با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم، من اول اطراف نامرتب نان ها را جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روی آن ها را با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.
حلوا را با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحت تر از ماسوره بیرون می آید.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.