طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
اسانس موز | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
گردو خرد شده | 1 پیمانه |
کره یا روغن مایع | 3/4 پیمانه |
آرد الک شده | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.
تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است .
منبع : beryooni.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.