زنان

خانم هایی که به خوردن قهوه عادت دارند، بخوانند!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از زنان همراه باشید :

مضرات مصرف قهوه برای خانم ها,مصرف کافئین در زنان,مضرات مصرف قهوه برای زنان

مصرف کافئین ارتباط بسیار قوی با شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی دارد

 

حتماً با قدرت جادویی قهوه آشنا هستید. به گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا، ۹۰ درصد افراد در سراسر دنیا، به شیوه‌های گوناگون، کافئین مصرف می‌کنند. اما اگر شما یک خانم هستید ممکن است عادت به نوشیدن قهوه، برای سینه‌هایتان خوب نباشد.

مضرات مصرف کافئین برای خانم ها:
کافئین موجب گشاد شدن رگ‌های خونی می‌شود که در نتیجه ممکن است سینه‌هایتان را ملتهب و دردناک کند، چیزی شبیه علائم سندرم پیش از قاعدگی. تصور کنید هر روز دچار سندرم پیش از قاعدگی شوید! اصلاً جالب نیست. خوب است بدانید مطالعه‌ای نشان داد ۶۱ درصد از خانم‌هایی که درد سینه داشتند با ترک کافئین، دردشان کمتر شد. حالا که دانستید کافئین می‌تواند برای سینه‌هایتان مشکل ایجاد کند، نکات بیشتری را برایتان می‌گوییم که باید مدنظر داشته باشید.

کافئین می‌تواند سندرم پیش از قاعدگی را تشدید کند:
مصرف کافئین ارتباط بسیار قوی با شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی دارد و این موضوع را پژوهش‌ها نیز اثبات کرده‌اند. هر چه کافئین بیشتری مصرف کنید، علائم سندرم پیش از قاعدگی‌تان هم بدتر خواهد بود. دلیلش هم این است که کافئین موجب اضطراب می‌شود، اضطراب موجب استرس می‌شود و استرس هم می‌تواند علائم این سندرم را شدیدتر کند. علائم سندرم پیش از قاعدگی شامل حساس شدن یا دردناک شدن سینه‌ها تقریباً ۲ هفته قبل از شروع قاعدگی روی می‌دهد، یعنی از شروع تخمک‌گذاری تا شروع قاعدگی. افزودن اثرات کافئین به این علائم، چیزی می‌شود که شما خودتان به عنوان یک خانم خوب می‌دانید چیست!

بنابراین اگر دوست دارید علائم سندرم پیش از قاعدگی‌تان را کاهش دهید، باید مصرف کافئین را در این روزهای دردناک کنار بگذارید که این می‌تواند یکی از تغییرات لازم در سبک زندگی سالم باشد. یادتان باشد که باید به هوستان برای خوردن شکلات هم غلبه کنید چون شکلات هم کافئین دارد.

فیبروکیستیک سینه:
مصرف کافئین ارتباط بسیار قوی با شدت علائم سندرم پیش از قاعدگی دارد و این موضوع را پژوهش‌ها نیز اثبات کرده‌اند. هر چه کافئین بیشتری مصرف کنید، علائم سندرم پیش از قاعدگی‌تان هم بدتر خواهد بود. دلیلش هم این است که کافئین موجب اضطراب می‌شود، اضطراب موجب استرس می‌شود و استرس هم می‌تواند علائم این سندرم را شدیدتر کند.

فیبروکیستیک سینه، بافتی است که احساس قلمبگی یا ضخامت ناصاف در سینه ایجاد می‌کند. بیشتر از نیمی از خانم‌ها با این مشکل روبرو هستند. فیبروکیستیک سینه یک بیماری خوش‌خیم است که گاهی علائمش بروز می‌کند. این توده‌ها کاملاً نرمال هستند، مگر اینکه موجب درد خفیف سینه یا حساس شدن آن شوند. حالا کافئین این میان چه نقشی دارد؟ مطالعات انجام شده نشان می‌دهند کافئین می‌تواند احساس ناراحتی و درد ناشی از فیبروکیستیک سینه را تشدید کند. حتی بعضی از خانم‌ها تجربه کرده‌اند که با خوردن شکلات، علائمشان بیشتر می‌شود. البته باید بدانید که نه کافئین و نه شکلات، به خودی خود موجب مشکلات فیبروکیستیک نمی‌شوند.

فریب دادن ماموگرام:
مصرف زیاد کافئین می‌تواند ماموگرافی را دچار ابهام کند. چرا؟ چون می‌تواند باعث شود کیست‌هایی که ضایعات سرطانی ممکن است باشند مخفی شوند. همچنین کافئین با افزایش حساسیت و دردناک شدن سینه باعث می‌شود انجام ماموگرافی، بسیار ناراحت کننده و زجرآور شود. پس اگر سینه‌های شما به کافئین حساس است و قرار است ماموگرافی انجام دهید، از کافئین صرف‌نظر کنید.

چقدر کافئین مصرف کنیم؟
میزان مجاز مصرف روزانه‌ی کافئین، ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم است که تقریباً حدود دو فنجان قهوه می‌شود. کافئین در نوشابه‌های گازدار، نوشابه‌های انرژی‌زا و شکلات هم وجود دارد، پس این‌ها را هم به حساب بیاورید! اما اگر سینه‌های شما به کافئین حساس است شاید بهتر باشد به طور کامل حذفش کنید و خودتان را از این ناراحتی نجات بدهید. اما اگر نمی‌توانید روز بدون کافئین را حتی تصور کنید، مصرف آن را به ۱۵۰ میلی‌گرم در روز برسانید که تقریباً معادل یک فنجان است.

 

منبع: salamatnews.com

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی برده باشید ، مجله چه نیوز بهترینها را برای شما آرزو دارد ، با ما در تازه ترین مطالب زنان همراه باشید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای زنان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button