طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
آرد سفید | ۳۰۰ گرم |
شکر رژیمی کامور |
۷۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چای خوری |
دارچین پودر شده | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱/۸ قاشق چای خوری |
شیر | ۲۵۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره آب شده | ۶۰ گرم |
پودر نارگیل | ۳۰ گرم |
مربای آلبالوی رژیمی کاموَر |
۱۰۰ گرم |
پوست رنده شده لیمو | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
فر خود را به ۱۸۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود .
قالب مافین ۱۲ تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر رژیمی ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق سه چهارم کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است ، سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
منبع : محصولات رژیمی کامور
امیدواریم از آموزش این شیرینی رژیمی بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.