طرز تهیه شیرینی گردویی رژیمی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه شیرینی گردویی
مواد لازم برای شیرینی گردویی :
شکلات تابلت کامور |
۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر کامور |
۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۸ قاشق چایخوری |
پودر گردو | ۱۰۰ گرم |
دارچین | ۱ قاشق سوپخوری |
آرد | ۲۰۰ گرم |
گردو | به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی گردویی رژیمی :
شکلات تابلت کامور را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره ، شکر کامور ، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه نمایید.
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف بچینید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.