طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی
همبرگر یکی از خوشمزه ترین ساندویچ های دنیا است که کالری بسیاری دارد. اما نگران نباشید در این مقاله به شما طرز تهیه یک همبرگر رژیمی خوش طعم را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ :
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
بادمجان | 1 عدد ریز شده |
نمک دریا | 1 قاشق چایخوری |
موسیر | 2 و 1/2 فنجان |
قارچ خرد شده | 200 گرم |
گشنیز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
برنج قهوه ای پخته شده | 1/2 فنجان |
آرد گندم | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه تازه آسیاب شده | 1/4 قاشق چایخوری |
هویج رنده شده | 2 عدد |
سس گوجه فرنگی | 1 فنجان |
پنیر پارمزان | 1/4 فنجان |
ریحان تازه خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ :
درون تابه روغن زیتون را بریزید. بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.
نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند. مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.
برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسبندگی داشته باشد.
از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید.
روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.
روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.
منبع : seemorgh.com
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/eggplant1-mushroom2-burgers.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.