طرز تهیه سوپ ونیزی؛ از فرانسه به ایتالیا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
روزنامه خراسان: در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ ونیزی را که با مواد بسیار راحتی درست میشود به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- 3 عدد گوجه فرنگی درشت
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
- یک عدد پیاز متوسط
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 50 گرم سربرگ ریحان
- 4 گرم جوز هندی
- دانه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. در ابتدا پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم و به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
2. پس از گذشت 15 دقیقه حرارت و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برمی داریم
3. پس از اندکی سرد شدن، ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر می ریزیم و خوب هم میزنیم
4. میکس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم
5. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به موادمان میافزاییم.
6. پس از گذشت 10 دقیقه و پختن از روی شعله برمی داریم.
نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلیظ شدن آن است.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/790704/طرز-تهیه-سوپ-ونیزی-از-فرانسه-به-ایتالیا
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.