طرز تهیه گوشفیل
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه گوشفیل
مواد لازم برای تهیه گوشفیل :
زرده ی تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری کاملا سر صاف |
شربت بار یا عسل | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | به میزان لازم |
طرز تهیه گوشفیل :
ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و 2 ساعت استراحت می دهیم.
بعد از 2 ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.
از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.
گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.
نکته برای تهیه گوشفیل:
روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.