آشپزی

طرز تهیه میگو پلو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

 

 درست کردن میگو پلو, طرز پخت میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

 

طرز تهیه میگو پلو :

ابتدا همه میگوها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت 1 ساعت به آن استراحت بدهید.

 

سپس داخل یک تابه 1 عدد پیاز درشت را تفت بدهید وقتی طلایی شد و کرانچی مانند شد به آن 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و وقتی یکدست شد زیر آن را خاموش کنید.

 

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و میگوهای مزه دار شده را بریزید و خوب تفت بدهید و دوباره به آن زعفران اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شدند با پیازهای سرخ شده مخلوط کنید. و به آن زرشک اضافه کنید و وقتی یک تفت خیلی کم که خورد زیر آن را خاموش کنید. سپس برنج آبکش شده را دم کنید و بعد از دم کشیدن داخل دیس بریزید و و روی آن را از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی و جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

 

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا