آشپزی

طرز تهیه سمبوسه هندی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

مواد لازم میانی

  • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
  • میخک: ۶ الی ۷ عدد
  • تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
  • زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • چوب دارچین: یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
  • فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
  • سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
  • لیمو: یک عدد
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه هندی

 

 

مواد لازم خمیر:

  • آرد: یک کیلوگرم
  • نمک: ۲ قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی‌ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.

سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.

پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک‌ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.

خمیر را ورز داده و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.

گلوله‌های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).

طرز تهیه سمبوسه هندی

سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روی هم بگذارید.

سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.

 

منبع : http://www.chehnews.ir/420921

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد …

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button