سیب زمینی توپی شکم پر
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط : ۵ عدد
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
کرفس: ۱ ساقه ترد
جعفری ریز خورد شده: ۱ قاشق
قارچ متوسط: 4 عدد
فلفل دلمهای کوچک: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق پر
نمک و ادویه (دارچین، زردچوبه، زیره، آویشن و فلفل سیاه) : به مقدار دلخواه
زرده تخممرغ: 1 عدد
زعفران آب کرده: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سیب زمینیها رو آب پز میکنیم و با رنده و یا گوشتکوب له میکنیم.
پیاز را تفت می دهیم، کمی که طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم،
قارچ و فلفلدلمهای رو که ریز خورد کردیم به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت میدیم و بعد کرفس و جعفری رو.
ادویه و نمک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم. (برای خوشمزه تر شدن هم می توانید کمی سس فلفلی به آن اضافه کنید)
ماهی تابه گود را روی گاز می گذاریم و روغن به همراه کمی کره می ریزیم تا داغ شود و سیب زمینیهای له شده رو به اندازه یه گلوله ازش بر میداریم و تو کف دستمون صاف میکنیم. اندازه یه قاشق سر خالی از مواد روش میذاریم و دوباره سیب زمینی رو طوری که مواد ازش بیرون نزنه به صورت توپی یا اگه دوست دارین بیضی جمع میکنیم (مواد داخلش به هیچ وجه نباید دیده شه).
زرده تخممرغ رو با زعفرون آب کرده مخلوط میکنیم و میزنیم و با فرچه روی توپهای آماده شده میمالیم و توپهامونو تو روغن داغ سرخ میکنیم…
یادتون باشه که این پیش غذا خیلی خوشمزهست و تخممرغی که روش زدیم به پوک شدنش کمک میکنه و حتماً هم باید داغ سرو شه.
نوش جان