طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
برترین ها: میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است، زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده میشود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد. همراه این غذا بهتر است ترشی انبه تند بخورید نه شور. حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید. میگو پلو به صورت مخلوط با برنج و یا با شوید پلو تهیه میشود که برایتان آورده ایم.
طرز تهیه شوید پلو با میگو
مواد لازم
- ۲ پیمانه برنج خام
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شوید خشک یا شوید تازه خورده شده
- ۴۰۰ گرم میگو
- ۱ عدد پیاز
- ۱ قاشق مربا خوری سیر خورد شده
- زعفران به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه شویدپلو
۱. برای تهیه این میگو پلو ابتدا باید برنجشو آماده کنیم و دم بذاریم و بعد بریم سراغ پخت میگو، چون میگو ظرف کمتر از نیم ساعت آماده میشه و بنابراین تا برنج دم بیاد میگو هم آماده است، پس برنجی رو که از قبل خیس کردیم رو با مقدار کافی نمک داخل آب جوش میریزم و وقتی به اندازه کافی نرم شد آبکشش میکنیم حالا برنج آبکش شده رو داخل یه کاسه بزرگ ریخته و با شوید و کمی زعفران دم کرده مخلوط میکنیم تا به صورت یکنواخت همه جای برنج به شوید و زعفران آغشته بشه.
۲. کف قابلمه مورد نظرمون کمی روغن ریخته و بعد مخلوط برنج رو داخلش میریزیم. برای اینکه برنجمون بعد دم کشیدن خشک نشه کمی کره هم روی سطح برنج میذاریم و بعد حدود یک سوم فنجون آب دور تا دور برنج میدیم و برای مدت نیم ساعت تا سه ربع دمش میذاریم. تا برنج دم بیاد میگومون رو حاضر میکنیم.
طرز تهیه میگو پفکی
۱. ابتدا پیازی که داشتیم رو به صورت نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم.
۲. وقتی پیاز نرم شد سیر رنده شده و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و باز مواد رو با هم تفت میدیم، ولی نباید بذاریم خیلی سرخ بشن، چون قراره میگو هم داخل همین مواد بپزه و اگه خیلی سرخ شده باشن تا پختن میگو میسوزن.
۳. حالا میگو رو اضافه میکنیم و کمی تفتش میدیم تا میگو خودشو جمع کنه.
۴. در نهایت به مقدار کافی زعفرون دم کرده، نمک و فلفل سیاه یا قرمز اضافه میکینم و باز مواد رو با هم تفت میدیم تا آب زعفرون خوب کشیده بشه و میگو هم سرخ بشه.
۵. دیگه کاری نمونده تا برنج دم بیاد و میگو پلوی خوشمزه مون رو سرو کنیم.
میگو پلو مخلوط
مواد لازم
- ۳ عدد پیاز
- ۱ عدد فلفل دلمهای رنگی
- ۵۰۰ گرم میگو
- ۴ پیمانه برنج
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
- کاری به میزان لازم
- نمک وفلفل به میزان لازم
- زعفران آب زده به میزان لازم
طرز تهیه
۱. پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. رب و ادویهها را به مایهی میگو اضافه کرده سبزیها و فلفلها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
۳. برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
۴. در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید.
نکات:
۱. سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان میباشد.
۲. میگویی که در این غذا استفاده میشود، به هیچوجه نباید درشت باشد.
۳. ادویههایی که در تهیه میگوپلو استفاده میشود؛ زردچوبه، فلفل قرمز، کاری، زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد …