شیرینی ساده و ارزان مخصوص خانمهای کدبانو
شیرینی ساده و ارزان مخصوص خانمهای کدبانو
کوکی تابه ای یکی از کوکی های بسیار خوشمزه ساده با طعم شکلاتی می باشد که شما می توانید این کوکی را بدون فر داخل تابه دو طرفه تهیه کنید.
بافت این کوکی را بسیار نرم و خوشمزه است که شما می توانید با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید. کوکی تابه ای با ۱ تخم مرغ تهیه می شود و شما می توانید برای عصرانه یا پذیرایی به همراه چای یا قهوه سرو کنید. کوکی تابه ای طعم خوبی دارد و همه مواد با قاشق غذا خوری گفته شده است که بتوانید به راحتی این کوکی را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی تابه ای
تخم مرغ ۱عدد
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۶ ق غذا خوری
روغن مایع ۸ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق غذا خوری
وانیل ۱ ق چای خوری
پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
آب جوشیده سرد شده ۱ ق غذا خوری
گردو و شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی تابه ای بدون فر با طعم شکلاتی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک ق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر می خواهید با فر تهیه کنید آن را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و بعد وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود، حتما کاسه را دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: تهیه مایه کوکی تابه ای
در ادامه آب سرد شده را اضفه کنید و هم بزنید و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتها باید آرد را الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و اگر خیلی مواد چسبنده است می توانید برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت کوکی تابه ای
در ادامه دست های خود را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو کوچیک بردارید و داخل تابه چرب شده قرار دهید و روی کوکی ها کمی گردو خرد شده یا مغز شکلات قرار دهید و درب تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کوکی تابه ای بدون فر خوشمزه و ساده با گردو شکلات چیپسی
می توانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.
هر چقدر پودر کاکائو مرغوب تر باشد رنگ کوکی تیره تر می شود.
اگر مقدار آب و یا آب را کم و زیاد کنید کوکی شما خشک می شود.
حرارت باید ملایم باشد و از شعله پخش کن حتما استفاده کنید.