دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شکلات فریز

shokolat

آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

تخم مرغ  1 عدد
 پودر قند  50 گرم
 بیسکویت ساده خرد شده  به میزان لازم
 کره  60 گرم
نسکافه 1 قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده 50 گرم
شیر خشک 1 پیمانه
گردو ریز شده 50 گرم

طرز تهیه :
کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.

در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.

مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت میگذاریم.

بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.

منبع : beryooni.com

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا