سالاد و ترشی
طرز تهیه سالاد تبوله (سالاد عربی)
این سالاد عربی یکی از معروفترین سالادهای خاورمیانه است که در بیشتر کشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو میشود. گرچه دستورهای متفاوتی از این سالاد در کشورهای مختلف عربی وجود دارد اما یکی از پرکاربردترین دستورها، دستور تهیهای است که در ادامه میخوانید. اگر تا به حال پیش نیامده این سالاد خوشمزه را درست کنید، تنبلی نکنید، دست بهکار شوید و از این سالاد سرشار از مواد مغذی غافل نشوید.
مواد لازم:
بلغور گندم نیم پیمانه
جعفری تازه 100 گرم
نعناع تازه سه قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد کوچک
پیازچه سه عدد متوسط
گوجهفرنگی سه عدد متوسط
خیار دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه یک عدد
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن یا تزئین به مقدار لازم
جعفری تازه 100 گرم
نعناع تازه سه قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد کوچک
پیازچه سه عدد متوسط
گوجهفرنگی سه عدد متوسط
خیار دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه یک عدد
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
برگ کاهو برای سرو کردن یا تزئین به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.
2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجهفرنگی و خیار) را نگینی خرد کنید.
3- در یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید و بلغور، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ کاهو سرو کنید.
منبع : bartarinha.ir