باباغنوج، پیش غذایی لبنانی
مواد لازم
– 3 – 5 عدد بادمجان متوسط
– ¼ پیمانه ارده
– ¼ پیمانه آب لیمو
– 2 تا 3 حبه سیر، ریز خرد کرده
– ¼ قاشق چای خوری زیره سبز
– ½ قاشق چای خوری نمک
– 1/3 پیمانه آب
– 2 قاشق غذاخوری خرد شده برگ جعفری تازه
– 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون به دلخواه
– دارچین به دلخواه
طرز تهیه
مرحله 1
بادمجان ها با پوست رو ی حرارت مستقیم گذاشته تا کبابی شود.پوست آن که کمی تیره شد آنها را از روی حرارت بر می داریم لازم به ذکر است که بادمجانها را باید به دقت بچرخانیدحدود 10 تا 15 دقیقه
مرحله 2
در همین حال ، ارده را با آب مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم، سپس آب لیمو، سیر، زیره و نمک را در به آن اضافه می کنیم
مرحله 3
بعد از اینکه کمی بادمجانها خنک شدند پوست آنها را جدا می کنیم و همراه باقی مواد داخل مخلوط کن می ریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند .شما می توانیم با استفاده از چاقو هم این کار را انجام دهید و بادمجانها را ریز خرد کنید
مرحله 4
مواد را داخل ظرف که می خواهیم سرو کنیم می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود . شما می توانید روی آن را با روغن زیتون ، جعفری و دانه انار یا دارچین تزئین کنید
مرحله 5
لازم به ذکر است که طرز تهیه این پیش غذا بسیار متنوع است مثلا شما به این ترکیب ماست هم می توانید اضافه کنید