سالاد و ترشی

سالاد پاستا با سس چیلی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

سالاد ماکارونی را همه خانم ها بلدند درست کنند، حالا میخواهیم کمی مدرن تر عمل کنیم و با تغییراتی یک نوع سالاد پاستای اروپایی تر درست کنیم. البته تغییرات که چه عرض کنم، تقریبا تمامی مواد تشکیل دهنده را تغییر داده ایم. کوبیدیم و از اول ساخته ایم!!


مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: سالاد ماکارونی را همه خانم ها بلدند درست کنند، حالا میخواهیم کمی مدرن تر عمل کنیم و با تغییراتی یک نوع سالاد پاستای اروپایی تر درست کنیم. البته تغییرات که چه عرض کنم، تقریبا تمامی مواد تشکیل دهنده را تغییر داده ایم. کوبیدیم و از اول ساخته ایم!!

سالاد پاستا بین چیلی

مواد لازم:

  •   لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه
  •    کنسرو ذرت 4/1 پیمانه
  •    فلفل‌دلمه‌ای رنگی خردشده 4/1 پیمانه
  •    گوجه‌فرنگی گیلاسی 4/1 پیمانه
  •    پاستا شکل‌دار آبکش شده 3 پیمانه
  •    ریحان تازه خرد شده 4/1 پیمانه
  •    آب لیموترش تازه یک عدد
  •    پنیرخامه‌ای 2 قاشق سوپ‌خوری
  •    فلفل‌قرمز خرد شده (تند) یک قاشق چایخوری
  •    سس چیلی یک قاشق چایخوری
  •    ذرت کوچک به میزان لازم
  •    زیتون سیاه خردشده 4/1 پیمانه
  •    فیلد آناناس خردشده 4/1 پیمانه
  •    نمک مقداری
  •   مایونز 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

1. لوبیا قرمز را پخته، کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس پاستاها را آبکش کنید، روی آنهاآب سرد بگیرید، بعد روغن مایع بریزید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

2. فلفل دلمه‌ای‌ و گوجه‌‌های‌ گیلاسی را خرد و زیتون سیاه‌ها را نیز حلقه حلقه کنید.

3. حالا کلیه مواد سالاد را با هم مخلوط کنید. پنیرخامه‌ای، مایونز، فلفل قرمز، آب لیموترش و سس چیلی را با هم بزنید تا یکدست شود. سپس به سالاد اضافه و کاملا مخلوط کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا مزه‌دار شود و در ظرف موردنظر سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/249175/سالاد-پاستا-با-سس-چیلی

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا