دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو,درست کردن دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

با مصرف چای زنجبیل با عسل و لیمو ترش خود را گرم کنید

اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :







آب  ۴ لیوان
شکر قهوه ای  ۳/۴ پیمانه
 زنجبیل ۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای ۳ عدد
لیمو ۲ عدد
عسل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

 

منبع : ashpaz-bashi.ir

 

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا