زنان

تفاوت بارداری اول و دوم در چیست؟

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از زنان همراه باشید :

فرق بارداری اول و دوم

در بارداری دوم به احتمال قوی حرکات جنین را خیلی زود احساس می کنید

 

بارداری دوم چه تفاوتهایی با بارداری اول دارد؟
از انجایی که هیچ دو بارداری دقیقا مثل هم نمی شوند، پس نمی توان تعیین کرد این بارداری په تفاوتها و شباهت هایی با بارداری دیگر دارد. اما با این حال ، یک سری چیزها هستند که در همه بارداری هایی که پشت سر هم رخ می دهند عمومیت دارند که دست کم در برخی مواقع قابل مشاهده هستند اما این بدان معنا نیست که لزوما قابل مشاهده باشند…

 احتمالا خیلی زود احساس بارداری به شما دست می دهد :
بسیاری از خانم هایی که بار دومشان است که باردار می شوند با علائم بارداری و نحوه شناسایی بارداری آشنایی دارند. علائم بارداری ممکن است با بار آخری که باردار شده اید تفاوت پیدا کند مثلا اینکه صبح ها رخوت پیدا کنید، هضم غذا دشوار می شود و با مشکلات شکمی روبرو می شوید، احساس خستگی پیدا می کنید(به ویژه وقتی آماده باردار شدن نداشته باشید) یا کمتر خسته شوید(شاید به خاطر اینکه آنقدر سرتان شلوغ می شود که واقعا یادتان می رود دقت کنید که چه مقدار خسته شده اید)، تعداد دفعات بیرون روی(دفع ادرار) شما زیاد یا کم می شود اما زمان بیرون رویتان زودتر اتفاق می افتد.

از جمله علائمی که در دومین دفعه بارداری ممکن است کمتر بروز و ظهور داشته باشد عبارتند از: میل شدید یا تنفر به غذا،بزرگ شدگی سینه ها، حساسیت و نگرانی(از آنجا که بارداری را پیش از این تجربه کرده اید و شاید خیلی چیزها را می دانید وقوع آن برای بار دوم دستپاچگی به همراه ندارد).
 
زودتر از موعد، بارداریتان نمایان میشود:
به واسطه شل شدگی عضلات شکم و رحم،شکمتان زودتر از دفعه اول بارداریتان بالا می آید. خودتان نیز ممکن است متوجه شوید که این بار ظاهرا با دفعه گذشته فرق دارد.نوزادی که بار دوم و یا سوم و چهارم متولد می شود، بزرگتر است نوزاد بار قبلی است پس چیزهایی زیادی هستند که این بار باید رعایتشان کنید. یکی دیگر از نتایج بالقوه شکم بالا آمده عبارتست از: کمر درد و تشدید دردهای دیگر ناشی از بارداری. 

فرق بارداری اول و دوم

در بادرای دوم به واسطه شل شدگی عضلات شکم و رحم،شکمتان زودتر از دفعه اول بارداریتان بالا می آید

 

در بارداری دوم به احتمال قوی حرکات را خیلی زود احساس می کنید:
شل بودن عضلات شکم باعث بروز حالات دیگری هم می شوند مثلا اینکه تکانه های نوزاد را در شکم خود خیلی زودتر از موعد شاید در حدود 16 هفته اول احساس خواهید کرد. همچنین به احتمال قوی وقتی این احساس را پیدا می کنید متوجه وضعیت خود خواهید شد.البته اگر دفعات قبل بارداری آثار بسیاری در شکم شما باقی گذاشته باشند، احساس تکانه های نوزاد چندان ساده نخواهد بود.

 ممکن است احساس هیجان نداشته باشد:
البته منظور این نیست که خوشحال نیستید اما متوجه خواهید شد که میزان هیجانتان( و اصرارتان به اینکه خبر خوب را به همه بدهید) چندان زیاد نیست و خوشحالی نسبت به عشق به نوزادتان در ظاهر نمود پیدا نمی کند. اا این را فراموش نکنید که ذهنتان چه از لحاظ عاطفی و چه از لحاظ جسمی درگیر نوزادی است که قرار است به جمع شما بپیوندد.

در بارداری دوم وضع حمل تان سریع تر اتفاق می افتد:
شل بودن عضلات شکم در اینجا مفید واقع می شود. این شل شدگی به ویژه در قسمت هایی که نوزاد ساکن است همراه با تجربه قبلی که از بارداری اندوخته اید به کمک شما می ایند تا هرچه زودتر بتوانید فرزندتان را متولد کنید. به احتمال قوی، همه مراحل بارداری و وضع حمل این بار زودتر و با حداقل زمان صورت می گیرند.

ممکن است ندانید که به فرزند اولتان بگویید که چه نوزادی در راه است. آماده سازی خود از نظر عاطفی،واقعیات و نظایر ان درباره تغییری که در زندگیتان در شرف وقوع است و با ورود نوزادی جدید اتفاق می افتد باید در طول بارداریتان(پیش از تولد) صورت گیرد.

 

منبع:ooma.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای زنان

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا