مواد لازم:
بال مرغ ۱کیلو
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذا خوری
ادویه و نمک و فلفل سیاه و قرمز بمیزان لازم
روش تهیه:
اول از همه بالها رو با روغن زیتون و نمک و فلفل و عسل و رب انار مخلوط میکنیم. بسته به میلتون مقدار رب انار و عسل و فلفل رو میتونید تغییر بدید تا ترش یا شیرین تر بشه فلفل رو هم که هرچی صلاحتونه.
بالهامون رو ۲,۳ ساعت توی یخچال استراحت میدیم.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی یا فویل انداخته و بالها رو کنار هم میچینیم.
بالها رو توی فر ۱۷۰ درجه بمدت ۱ ساعت میپزیم.
منبع : آشپزخونمون