آشپزی

چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت سوران: چاومین گوشت واقعا راحته در اکثر رستوران ها پرسی سرو می شود و به صورت تفت و خیلی انواع دیگر به صورت سوپی. چامین گوشت یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای چینی است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار استمواد لازم :

  • سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
  • سس ورچستر شایر 100 گرم
  • سویا سس 100 گرم
  • جوز هندی نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
  • اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
  • استرانیس یک قاشق چا خوری
  • جوانه ماش یا گندم 100 گرم
  • فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
  • کدو یک عدد
  • فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم
  • سس اویستر صدف 100 گرم
  • روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..
طرز تهیه چاو چامین گوشت

 

طرز تهیه:

1-

 

سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.

2-اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.

3-اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.

4-درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.

5-و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.

6-فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.

7-باید تنها دو دقیقه طول بکشد.

8-در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.

9-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.

10-باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.

11-اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.

  • سس سیر یا پودر سیر
  • فلفل سیاه
  • جوز هندی
  • کمی پودر میخک

12-جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا