آشپزی

مرغ های حلزونی؛ وسوسه انگیز برای کودکان

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت سوران: این غذای خوشمزززه رو از دست ندید… خیلی خوشمزست…خیلی هم آسونه…خیلی هم سریع حاضر میشه…

مواد لازم:

  • آبلیموی تازه به میزان لازم
  • روغن مایع سه قاشق سوپخوری
  • زعفران آب کرده سه قاشق سوپخوری
  • پودر گوجه دو قاشق سوپخوری
  • سینه مرغ (فیله شده) 1عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه مرغ حلزونی

طرزتهیه:

1-اول سینه ی مرغ رو بصورت نوارهای باریک باریک برش بدید…بعد پودر گوجه و زعفرون آب کرده و نمک و آبلیمو و روغن رو به رشته های مرغ اضافه کنید و مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید که کل مواد به خورد مرغ بره…کلا دودیقه میشه.

2-بعد هم مرغ ها رو شبیه حلزون رول میکنید و به سیخ چوبی میزنید و با حرارت بالا حدود دو دیقه این طرف و دو دیقه هم اون طرف مرغ ها رو سرخ میکنید….

3-غذای ما آمادست….

4-میتونید هر جوری که خواستید این غذا رو سرو کنید…

5-دور چین مواد هم میتونید سیب زمینی سرخ کرده پیاز سوخاری کدوی سوخاری وگوجه ی سرخ شده یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید بذارید… من وقت زیادی نداشتم برای همین خیلی ساده و خلوت درستش کردم…

6-از دستش ندید خیلی راحته….و خیلی هم لذید.

فقط دو تا نکته:

پودر گوجه گوجه ی پودر شده نیست. توی عطاری ها هست. ترکیب چند مدل ادویه هست که مهمترینش گوجه و موسیره. خیلی هم خوشمزست.

نکته ی بعدی درست کردن رعفرونه… دوتا تیکه ی کوچیک یخ رو بذارید توی ظرف و نصف قاشق چایخوری ژعفرون پودر شده بهش اضافه کنید. میبینید که رنگش سه برابر شده.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا