آشپزی

سوپ اسفناج و پاستا

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت سوپ اسفناج و پاستا,درست کردن سوپ اسفناج و پاستا

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذا یا غذای کامل

 

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

 

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :

 پیاز1 عدد متوسط 
 هویج 1 عدد مکعبی خرد شده
 کرفس2 شاخه خرد شده 
سیر  2 حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه1/3 قاشق چایخوری
قارچ4 عدد خرد شده
نمکبه مقدار لازم
ریحان خشک1 قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشنمخلوطی از هر سه 1 قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی)یک دسته
پاستانیم پیمانه
پنیر پارمزانبه مقدار لازم
خامه رقیقبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستا :

پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج – قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.

 

بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.

 

وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

 

منبع : yemalilar.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا