تارتلت سیب سوئدی؛ ترکیبی دیگر از سیب و دارچین
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت شور و شیرین: تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
- آرد 130 گرم
- بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
- كره 60 گرم
- پودر قند 60 گرم
- تخممرغ 1 عدد
- پوره سیب یك و یكدوم پیمانه
- بادام برشته و خردكرده 3 قاشق سوپخوری
- پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب:
- سیب پوست گرفته 650 گرم
- آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
- پودر شكر 3 قاشق سوپخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1. آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه كره، پودر قند و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
2. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایرههائی از آن ببرید و داخل قالبها پهن كنید.
3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالبها بریزید. سپس روی آنها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالبها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلتها بپزند و طلائی رنگ شوند.
4. بعد صبر كنید تا تارتلتها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آنها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه پوره سیب:
سیبها را خرد كنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/415965/تارتلت-سیب-سوئدی-ترکیبی-دیگر-از-سیب-و-دارچین
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.