دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

تارتلت سیب سوئدی؛ ترکیبی دیگر از سیب و دارچین

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب‌سایت شور و شیرین: تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

 

 مواد مورد نیاز:

  • آرد  130 گرم
  • بیكینگ‌پودر  یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • كره 60 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم‌مرغ  1 عدد
  • پوره سیب یك و یك‌دوم پیمانه
  • بادام برشته و خردكرده  3 قاشق سوپخوری
  • پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب:

  • سیب پوست گرفته 650 گرم
  • آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پودر شكر 3 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

تارتلت سیب سوئدی

طرز تهیه:

1. آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، پودر قند و تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

2. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن كنید.

3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

4. بعد صبر كنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب:

سیب‌ها را خرد كنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/415965/تارتلت-سیب-سوئدی-ترکیبی-دیگر-از-سیب-و-دارچین

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا