نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت سوران: ترکیب کدو سبز و بادمجان از قدیم وجود داشته، اما انگار دیگر دارد از یادها می رود. برای همین طرز تهیه غذایی را به شما آموزش داده ایم که کیک کدو بادمجان نام دارد و شما را یاد قدیم ها می اندازد.
مواد لازم:
- بادمجان 2 عدد
- کدو سبز 2 عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- خامه ترش 3 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا کدو را به صورت نواری برش داده و بشویید و داخل آبکش قرار داده و خوب خشک کنید. کدو را به همراه مقداری آبلیمو و کمی روغن زیتون و فلفل و نمک داخل نایلون قرار داده و نیم سات داخل یخچال استراحت دهید.
2. بادمجان را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به آن نمک زده و 15دقیقه استراحت دهید و بعد آن را شسته و خوب خشک کنید و در در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
3. کدو را نیز بعد از استراحت دادن خشک کرده و در روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی آن مجدد کمی پنیر قرار دهید.به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید .
4. لایه آخر را با خامه ترش بپوشانید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی کیک آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.
نکات:
1) در صورت تمایل بین لایه ها گوجه سرخ شده (حلقه شده) هم قرار دهید.
2) این کیک را میتوانید تنها با بادمجان و گوجه هم طبخ کنید.
3) در صورت تمایل بین لایه ها مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی هم بپاشید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424422/نوستالژی-با-کیک-کدو-بادمجان-پنیری
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.