طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی
مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان متوسط | 5 عدد |
گردو آسیاب شده | 1 لیوان |
رب گوجه | 1 قاشق سوپخوری |
رب آلوچه | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط رنده شده | 1 عدد |
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام | 1 قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.
گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.
در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.
این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.
نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.
طریقه پرکردن شکم بادمجان
گردآوری : بخش آشپزی
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/stuffed2-grilled-eggplant1.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.