آموزش گام به گام تهیه پاکورای سیب زمینی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
برترینها – ترجمه از الهام مظفری: پاکورای سیب زمینی یک غذای سرخ شده و انتخاب همیشگی بیشتر هندی هاست. این پاکورای خوشمزه طلایی را میتوانید به راحتی با این راهنمای تصویری گام به گام درست کنید.
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/kY1511604364.jpg)
مواد لازم:
- ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
- نیم پیمانه آرد نخودچی
- نمک به مقدار لازم
- زرد چوبی به مقدار لازم
- ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)
- آب به مقدار لازم
- ۴۰۰ میلی لیتر روغن گیاهی برای سرخ کردن
![آموزش گام به گام تهیه پاکورای سیب زمینی آموزش گام به گام تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/vB1511604364.jpg)
سیب زمینی را پوست بکنید و ورقه ورقه کنید.
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/eJ1511604364.jpg)
در یک کاسه، آرد نخودچی، نمک، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را ترکیب کنید. فلفل قرمز را هم در صورتیکه مایلید در این قسمت اضافه کنید.
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/bW1511604364.jpg)
به تدریج آب را اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا غلیظ درست شود.
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/xE1511604364.jpg)
روغن را در ماهیتابه داغ کنید. روغن باید بسیار داغ شده باشد. هر سیب زمینی را داخل خمیر بزنید و سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود.
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/yP1511604364.jpg)
پاکورا را با سس کچاپ یا چتنی گشنیز میل کنید.
مواد لازم برای چتنی گشنیز:
- ۲۰۰ گرم گشنیز تازه
- ۴ عدد فلفل چیلی سبز
- یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- ۱ عدد پیاز کوچک
- ۴ حبه سیر متوسط
- ۱ قاشق چایخوری پوره زنجبیل تازه
- ۱ قاشق مربا خوری پودر زیره سبز
![طرز تهیه پاکورای سیب زمینی طرز تهیه پاکورای سیب زمینی](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2017/11/jF1511604364.jpg)
همه موارد را در مخلوط کن بریزید و حسابی پوره کنید و اگه چتنی کمی سفت بود مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
نکته:
- میتوانید این چتنی را خشک درست کنید و یا با اضافه کردن کمی آبلیمو آن را رقیقتر کنید.
- این چتنی را توی یک ظرف در بسته شیشهای میتوانید تا ۱ هفته در یخچال و به مدت ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگه داری کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/634403/آموزش-گام-به-گام-تهیه-پاکورای-سیب-زمینی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.