آشپزی

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پوره سیب زمینی خامه ای, طرز پخت پوره سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :

 سوپ مرغ تغلیظ شدهدو فنجان 
  سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شدهشش عدد 
کره روشن  نصف فنجان
کره معمولیدو قاشق غذاخوری 
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) 2/1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شدهدر صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :

سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.

 

سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.

 

در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا