طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
خورشت ششانداز یکی از غذاهای محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل ششانداز هویج، ششانداز بادمجان و … اینجا میتونین طرز تهیه ششانداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.
مواد لازم
- گردو: ۳۰۰ گرم
- بادمجان متوسط: ۵ عدد
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چایخوری
- گلپر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/xQ1567255864.jpg)
طرز تهیه:
۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/oX1567255865.jpg)
۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/zQ1567255865.jpg)
۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/vE1567255865.jpg)
۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.
۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیرهتر میشه.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/lY1567255865.jpg)
۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/vV1567255865.jpg)
۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/eK1567255865.jpg)
۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/jT1567255865.jpg)
۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیرهتر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/nD1567255865.jpg)
۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/cK1567255865.jpg)
۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجونها له نشن.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/jX1567255865.jpg)
۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.
![طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله](https://golsamin.ir/wp-content/uploads/2019/09/fR1567255865.jpg)
منبع : مجله اینترنتی چه نیوز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.