آشپزی

بیفتک

http://iranmatlab.ir/files/fa/news/1392/10/13/53607_556.jpg

مواد لازم : برای 5 نفر

گوشت بی استخوان گوساله750 گرم
پیاز2 عدد
رب گوجه1 قاشق سوپخوری
نمکبه مقدار لازم
کره250 گرم
سیب زمینی0/5 کیلو
برگ بو4 عدد
فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

منبع : مجله اینترنتی ایران مطلب

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا